Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ah oh: deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

sterrenbeelden vreemdgaan

Hoewel er veel redenen kunnen zijn voor mensen om vreemd te gaan, kan het ook nog eens te maken hebben met je sterrenbeeld. Ja, echt waar. Datingsite Gleeden kwam hierachter middels een onderzoek. En wat blijkt? Deze sterrenbeelden gaan het snelst vreemd. Oei!

Boogschutters

De eerste plek (maar dus niet een om trots op te zijn) gaat naar de Boogschutters. Zij gaan volgens het onderzoek het meest vreemd, en daar is een logische verklaring voor. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vaak constant op zoek naar avontuur, en daar horen helaas ook de nodige nachtelijke avontuurtjes bij. Boogschutters zitten nu eenmaal vol passie, waardoor zij verleidingen moeilijker kunnen weerstaan.

Tweelingen

Tweelingen staan op plaats 2. Zij zijn erg sociaal, waardoor een gezellig praatje al snel kan doorslaan in een flirt. Hierdoor krijgen zij vaker te maken met verleidingen. Bovendien zijn Tweelingen snel verveeld, waardoor ze sneller op zoek gaan naar een ander.

Ram

Volgens het onderzoek zijn ook mensen met het sterrenbeeld Ram niet de meest trouwe partners. Qua karakter lijken Rammen eigenlijk een beetje op Boogschutters. Ook zij hebben een continue behoefte aan sensatie. Die kunnen ze niet altijd in hun eigen relatie vinden, waardoor de stap naar overspel sneller gemaakt is.

Onderzoek

Nu is het wel zo verstandig om deze bevindingen met een flinke korrel zout te nemen. Als jouw partner een van deze sterrenbeelden heeft, is de kans nu niet ineens groter dat hij of zij zal vreemdgaan. Een sterrenbeeld kan een indicatie zijn van hoe iemand is, maar een karakter blijft natuurlijk altijd uniek. Bovendien is het onderzoek gehouden onder een bepaalde groep mensen, die waarschijnlijk niet een honderd procent goede afspiegeling is van de maatschappij.

Lifestyle
  • Tips en Weetjes
  • Adobe Stock