• Lifestyle

Vandaag is wéér een mooie dag voor de liefde

Vandaag is wéér een mooie dag voor de liefde

Het is vandaag Doe Vriendelijk Dag. Overgewaaid uit Amerika, waar het – veel mooier – The Random Acts of Kindness Day heet. Waar het om gaat: wees extra aardig voor je medemens. Je partner bijvoorbeeld.

Begroet de ander vriendelijk op straat, help de oude buurvrouw met boodschappen, sta op in de trein, dingen die we eigenlijk altijd behoren te doen. Maar wat extra aandacht en vriendelijkheid kan natuurlijk ook gewoon in huis. Met je geliefde. Maak er vandaag samen een liefdevolle dag van, met veel Tender Loving Care. Met de juiste snacks voor een libidoboost gaat dat zeker lukken.

*Oesters. De hoge dosis zink die er in zit, beïnvloedt het testosteron.*Avocado. De vitamine B6 die erin zit, reguleert de hormonen. Daarnaast bevat avocado veel vitamine E. En die twee zorgen samen ook voor de bloedstroom lekker... ja, stroomt.*Vette vis. Niet alleen goed voor je gezondheid, maar door de omega 3 ook goed voor de bloedstroom in je lijf en door het gehalte aan zink van invloed op het testosteron.*Asperges. Topper door het gehalte aan vitamine E, dat overigens ook de sexhormonen stimuleert.*Chocola. Los van het feit dat chocola altijd een goed idee is, zorgt pure chocola voor de verhoging van dopamine. Daarnaast bevat het phenetylamide, dat ook wordt aangemaakt als we verliefd worden.*Rode wijn. Met mate uiteraard. Maar ook een glas wijn kan je dopamine boosten en daardoor, net als alle bovenstaande producten, jullie lust opwekken.Dus. Even boodschappen doen en er een mooie dag vol kindness van maken.