Thuis zelf Michelin-koken met deze box

Thuis zelf Michelin-koken met deze box

Michelinnen kun je zelf!

Bij het Amsterdamse restaurant 212 (*) bestel je gewoon de hele zomer door dinerboxen op hoog niveau. Bord’Eau-veteranen Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot zorgen dat je alles in huis krijgt voor een verwendiner.

Thuis zelf Michelin-koken met deze box

Zelfs de wijnen, oesters, kazen en broodjes kun je laten aanrukken voor de ultieme sterrenbehandeling thuis. En: elke twee weken komt er een nieuwe box (met handige instructies erbij uiteraard). Leerzaam én lekker.

Thuis zelf Michelin-koken met deze box

Denk aan viergangenmenu's met gerechten als licht gerookte kreeft met asperges en gestoofde lamsschouder, uiteraard passend bij het dna van Restaurant 212. Er zit in elke box een gerecht dat één op één is overgenomen van het menu van het restaurant.Een dinerbox is verkrijgbaar vanaf 53 euro en bestel je via de website van 212. Er kan worden afgehaald, maar ook bezorgd. En nog leuker, mocht je een diner willen geven: in samenwerking met het bedrijf Representable kun je ook nog eens een gedekte tafel met servies, bestek en glazen bijbestellen.

Beeld: Restaurant 212

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in