Pure nostalgie: datingshow 'Op Goed Geluk' zaterdag terug op de buis

Pure nostalgie: datingshow 'Op Goed Geluk' zaterdag terug op de buis

Je hoort het Carry Tefsen nog zeggen: 'Op Goed Geluk'! Vervolgens ging de beroemde waaier omhoog en zagen de kandidaten elkaar voor het eerst. Goed nieuws voor de fans, want de populaire datingshow wordt weer afgestoft voor een nieuw seizoen op zaterdag 20 januari.

Deze keer niet gepresenteerd door Carry, maar door Gordon.

Blind dateOp Goed Geluk was een dikke hit in de jaren tachtig. Het idee was heel simpel: een kandidaat (man of vrouw) stelde aan drie potentiële toekomstige lovers vragen achter een waaier om de ware te vinden. Op basis van de antwoorden, de stem en het gevoel werd er iemand gekozen. Vervolgens gingen de twee op reis. In de volgende aflevering van de show kon je zien of het een goede match was.

De wareDeze keer is de presentatie in handen van Gordon. Hij heeft er zin in! "Ik was vroeger echt fan van dit programma. Ik gun het mensen dat ze de ware vinden, en als 'Op Goed Geluk' ze net dat zetje kan geven is het geslaagd. Dat het kan, is bewezen door deelnemers uit 1991, Eline en Robin zijn dankzij het programma al 25 jaar samen, dat is toch fantastisch?" 

Op Goed Geluk zie je zaterdag om 22.25 uur op RTL 4

Bekijk hieronder - om alvast in de stemming te komen - naar een oude aflevering van de datingshow:

Bron: ANPBeeld: Pexels