Máxima kleurrijk bij Nieuwjaarsontvangst

Máxima kleurrijk bij Nieuwjaarsontvangst

Hoera, de Máxima-droogte zit er op! Ons koningspaar is vanmiddag (dinsdag) weer aan het werk gegaan. En beet gezellig samen het spits af tijdens de eerste Nieuwjaarsontvangst in Amsterdam.

Het is nog even afwachten of we nog een goede blik krijgen op Máxima's kleurrijke jurk. Maar ze zag er sowieso chique als altijd uit en leek er écht zin in te hebben. De jurk, een design van de Indiase designer Saloni Lodha, droeg ze eind 2018 al een keer tijdens een conferentie in Den Haag (zie hieronder).

Máxima kleurrijk bij Nieuwjaarsontvangst
Máxima kleurrijk bij Nieuwjaarsontvangst

De koning en koningin verlieten hun nieuwe droompaleis in Den Haag om naar het Koninklijk Paleis in Amsterdam te komen. Daar ontvingen ze vanmiddag enkele honderden gasten uit de politiek en het openbaar bestuur, en uit verschillende sectoren van de samenleving.

Morgen weer

Elk jaar wordt er een groep mensen geselecteerd om langs te komen bij de nieuwjaarsontvangst. Dit jaar waren de vertegenwoordigers van de Nederlandse maakindustrie de gelukkigen die aan mochten schuiven bij Willem-Alexander en Máxima.

Morgen geven de koning en koningin weer acte de présence op de Dam. Dan verwelkomen ze leden van het corps diplomatique en internationale organisaties.

Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in