Uniek pop-up restaurant in De Hermitage

Uniek pop-up restaurant in De Hermitage

De Hollandse Meesters keren terug naar St. Petersburg. Tot 27 mei heb je nog de kans om ze te bekijken. En op 4 avonden kan dat wel op een héél bijzondere manier: Met een diner geïnspireerd op De Hollandse Meesters ín De Hermitage.

Op woensdag 2, 9, 16 en 23 mei kookt de jonge sterrenkok Jonathan Zandbergen, een van de grootste culinaire talenten van Nederland, ’s avonds in een pop-restaurant in het museum. 

Uniek pop-up restaurant in De Hermitage

Geïnspireerd door Hollandse Meesters

Jonathan laat zich inspireren door de schilderijen in de tentoonstelling en stelt een speciaal menu samen met onder andere Waddengoud-zeebaars, krab, groenten en bloemen en Oud-Hollandse hoenderrassen.

Uniek pop-up restaurant in De Hermitage

En daar hoort natuurlijk ook een goed glas bij. Het wijnarrangement wordt afgetrapt door een glas champagne Taittinger. Dat lijkt ons een uitstekend begin van de avond.

Voorafgaand aan deze exclusieve culinaire ervaring kan je in alle rust de Hollandse Meesters bekijken met deskundige gidsen.

Kosten:

Geheel avondarrangement voor € 149,- pp. Meer informatie vind je hier. Of reserveer meteen online via hermitage.nl.

Kaarten zijn beperkt.

Niet eten, wel bewonderen?

Zondag 27 mei is de allerlaatste dag van de tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage.

Van zaterdag 19 tot en met 27 mei is het museum ook 's avond open, tot 22.00.

Een verlenging zit er helaas niet in, de 63 Hollandse meesterwerken moeten echt weer terug naar hun vaste plek in de Hollandse zalen in Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg.