Híer zit de high society nu in het zonnetje

Door Ella Vermeulen
Híer zit de high society nu in het zonnetje

Geld noch afstand speelt in dit geval een rol.

Waar de meeste mensen gewoon aan het werk zijn en druk bezig zijn met de voorbereidingen voor kerst, hebben socialites heel andere dingen aan hun hoofd. Waar de factor tachtig is, waarom de personal butler zo treuzelt met de Bolli en of de personal chauffeur te Abu Dhabi toch wel ruimte genoeg in de Bentley heeft om de kerstinkopen kwijt van de persoonlijk assistent in kwijt te kunnen. Geniet even mee:

Socialiet Nicky Hilton, erfgenaam van de hotels en getrouwd met een Rothschild zit cultureel verantwoord in het zonnetje voor het Louvre in Abu Dhabi…

… waar ook Leander Cadbury (van de chocolade en snoepjes) het leven viert.  

In Dubai bevond zich prinses Charlene met de Mini-Monaco's, om nog even zon te happen als voorbereiding op de Monegaskische kerstactiviteten. 

Socialite en You-Tube ster Tiffany del Real verpoost zich op Bora Bora.

Mar Torres-Fontes, de vriendin van Felip de Marichalar, neef van de koning van Spanje had haar eerste tiaramomentje aan de Spaanse zuidkust.   

Lauren Santo Domingo, dochter van een Perrier-magnaat, zelf mede-eigenaar van Moda Operanti is getrouwd met een Santo Domingo. Tatiana Santo Domingo, de schoondochter van prinses Caroline, is een aangetrouwd nichtje van haar. Van enige kerststress is geen sprake, zoals je ziet, ze zit op la Isla Barù.

Lady Victoria Hervey mediteert onderwater te Thailand.

En Olga Buzova, de Russische Socialite Queen of Instagram, wilde niet zeggen waar ze uithing, maar het zag er niet erg winters uit. Toch fijn om heel rijk te zijn. 

Foto's (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in