/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F2%2F9%2F221097192.png)
Ice, ice, baby!
Champagne met ijs. Het voelt... verkeerd. Dat hoor je toch altijd? Dat ijs de smaak en kwaliteit verpest Maar er is goed nieuws in warme dagen: Moët & Chandon komt nu met een speciale champagne die je JUIST met ijsklontjes hoort te drinken. We voelen de interne temperatuur dalen.
Moët Ice Impérial biedt speciale XX-koude bubbels, in champagne en rosé-champagnevorm. Een verfrissende en unieke blend van het beroemde champagnehuis en volgens hun eigen papieren 's werelds eerste champagne die je op ijs hoort te drinken.
/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F3%2F9%2F221097193.png)
Hoe ze dat gedaan hebben? Nou, de blend heeft krachtigere aroma's die hun smaak optimaal behouden bij extra kou. Ideaal voor feestelijke maar eigenlijk te warme gelegenheden.
Plop?
Beeld: Moët & Chandon
Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in