LUDIEKE ACTIE BIJ FLETCHER HOTELS

LUDIEKE ACTIE BIJ FLETCHER HOTELS
Fletcher
Ludieke actie bij Fletcher Hotels

De gast bepaalt zelf de prijs van een overnachting in het nieuwste Fletcher hotel!

Fletcher Hotels komt met een ludieke actie! Van vrijdag 26 februari tot en met maandag 29 februari mogen gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het nieuwe 4-sterren Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in Steenwijk. Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de mening van haar vaste gasten en biedt daarom de mogelijkheid om op een unieke manier, als eerste kennis te maken met het 69e Fletcher hotel, Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. De actie is alléén geldig in Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn van vrijdag 26 februari tot en met maandag 29 februari 2016 op basis van 2 personen en is alléén online boekbaar. De gast betaalt geen reserveringskosten en tax and handling fee. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.).

Nieuw hotel Per 1 maart verwelkomt Fletcher Hotels het 69e hotel. Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn beschikt over 56 comfortabele kamers, een sfeervol à la carte restaurant, gezellige bar, royaal terras, binnenzwembad, sauna en all-weather tennisbaan.

Fletcher Hotels Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 69 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland zoals in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.