Leuk nieuws: Liesbeth Staats presenteert de Nouveau Matinee

Leuk nieuws: Liesbeth Staats presenteert de Nouveau Matinee

Je kent haar misschien nog van Brandpunt en EenVandaag. Deze leuke vrouw is donderdag 14 juni de presentatrice tijdens de Nouveau Matinee. Ze praat je heel de middag door het programma.

Behalve haar journalistieke ervaring, is ze een graag geziene gast in diverse televisieprogramma's.

In 2012 deed Staats mee aan Wie is de Mol? als verliezend finalist, waar ze als tweede eindigde, achter Hadewych Minis. En in 2013 deed ze mee aan De Slimste Mens, waar ze als 6e eindigde.

Tijdens de Nouveau Matinee op 14 juni in het Amsterdamse Concertgebouw stelt ze de inspirerende sprekers aan je voor. 

Bestel hier je tickets

Benieuwd naar het programma?

Prinses Laurentien, auteur en oprichter Missing Chapter Foundation. Uit het boek dat ze samen met Jeroen Smit schreef: ‘Nog Lang en Gelukkig – Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn’ waarin kinderen CEO’s advies geven, deelt ze een aantal levenslessen.

Succesvol fotografe Sacha de Boer, die vertelt hoe zij middenin een topcarrière als journalist en nieuwslezeres haar passie volgde en de overstap maakte naar fotografie.

Barbara van Beukering, ex-hoofdredacteur Parool, en tegenwoordig bestseller-schrijver vanwege haar boek ‘Kruip nooit achter een geranium’. Hiervoor interviewde ze bekende 50+ vrouwen.

Met een aantal van deze vrouwen, waaronder kunstenares Ans Markus (bekend van de prachtige schilderijen van personen in windsels) en Hedy d'Ancona, deelt Barbara op het podium haar belangrijkste inzichten over gelukkig ouder worden. 

Wie je zeker ook zal inspireren, is filosoof en theoloog Lammert Kamphuis. Hij schreef het boek Filosofie voor een weergaloos leven en weet enorm aanstekelijk en vol humor te vertellen hoe eeuwenoude wijsheid je kan helpen een gelukkig leven te leiden. 

Daarnaast wil je ongetwijfeld de charismatische schrijver en Nouveau-columnist Tommy Wieringa ontmoeten. Wie kan er beter voorlezen uit eigen werk, namelijk zijn Literatuurprijs-kandidaat De Heilige Rita?

Vergeet ook je eigen ‘Wieringa’ niet, want wellicht weet je een handtekening van Tommy te scoren.

Verder treedt Ntjam Rosie op én zijn er beautyworkshops.

Er zijn nog een paar tickets!

Kom naar de Nouveau Matinee