• Hotspots

Ticket to... De Tropen

Ticket to... De Tropen

De Amsterdamse Tropen welteverstaan.

Een vakantie naar de tropen klinkt ons op dit punt wel héél goed in de oren, maar nu dat niet kan komt het Tropen Hotel in Amsterdam ons mooi tegemoet: daar boek je nu een fijn arrangement met een 'koninklijk' vijfgangendiner dat je de Hollandse winter direct doet vergeten.

Het zogenaamde Royal Winter Package (te boeken voor lunch of diner) biedt je een tafeltje in de weelderige Marmeren Hal (ideaal voor een royalmomentje) van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Overnachten doe je daarna in het Tropen Hotel, waarna je ook nog aanschuift voor een fijn ontbijt.

Prijskaartje: 130 euro per persoon per nacht inclusief diner met wijn, water en koffie, te boeken op vrijdagen en zaterdagen.

Ticket to... De Tropen

Meer een zondagskind? Dan kun je aanschuiven voor een Sunday Roast (89 euro per persoon, inclusief overnachting), meer iets voor de Britse royal family dan onze eigen Oranjes, maar niet minder lekker. Ook hierbij kun je overnachten (op de zaterdag, of de zondag als je de zondagse lunch graag iets te bont maakt). Of je combineert beide arrangementen voor een héél tropisch weekend.

Boeken kan tot en met eind januari.

Beeld: De Tropen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in