De lekkerste pizza van heel Nederland bij jou thuis

De lekkerste pizza van heel Nederland bij jou thuis

Pizza met drie Michelinsterren? Dat willen we proeven.

Oké, oké, de pizza's van het Amsterdamse No Rules hebben niet écht drie Michelinsterren. Maar het restaurant was een hersenspinsel van chef Jacob Jan Boerma, voorheen van De Leest in Vaassen (drie sterren).

En wie deze bijzondere pizza's al een tijdje wilde proeven, heeft nu geluk: ze worden door het hele land bezorgd! Moet je ze wel even zelf knapperig afbakken, maar toch.

De lekkerste pizza van heel Nederland bij jou thuis

Op het menu, dat overal in Nederland behalve op de Waddeneilanden wordt geleverd voor 12,50 euro (in de Randstad voor 5 euro) staat onder andere de inmiddels befaamde Pizza No Rules met gerookte mosterdbechamel, boerenkool, salsiccia, aardappel, witlof, balsamico en Saint Agur. Dan hoor je dus al dat het geen normale margarita betreft.

De lekkerste pizza van heel Nederland bij jou thuis

Ook voor niet-pizzaliefhebbers valt er trouwens leuks te bestellen bij No Rules. De Experience Box bijvoorbeeld, waarmee je een hele keukentafel vol heerlijke gerechten in huis haalt om te delen. Met óók een pizza (de Pizza Boerenkool met salsiccia, witlof en boerenkoolchips), burrata met gerookte amandel, gepekelde zeebaars met tijgermelk en Thaise Yoghurt en een tartelette. Maar ook een homemade Arancello en de ingrediënten voor twee frisse cocktails die je thuis zelf kunt afmaken.

Klinkt goed, dunkt ons. Bestellen doe je hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in