Heerlijk meezingen bij de musical 'Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie'

Heerlijk meezingen bij de musical 'Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie'

Zaterdag overleed cabaretière Adèle Bloemendaal, maar één ding staat vast: we zullen haar nooit vergeten. En dat geldt ook voor Conny Stuart ('Wat voor weer zal het zijn in Den Haag?') en de inmiddels 79-jarige Jasperina de Jong. In de musical Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie wordt een eerbetoon gebracht aan deze drie grande dames.

Het verhaal: de drie dames moeten zich voorbereiden op een bijzondere voorstelling. Ze zijn gevraagd om gezamenlijk op te treden in een chique club in het buitenland voor Nederlandse emigranten.

Dat belooft watMaar alle drie de dames staan niet te springen om de aandacht en het applaus te delen en gaan alleen maar overstag vanwege de indrukwekkende gage die ze geboden krijgen. De weg naar de voorstelling is een lange weg vol onenigheid en (natuurlijk) komische situaties.

Alle klassiekers komen voorbijNaast het verhaal en de bijbehorende strubbelingen tussen de drie sterren, is er genoeg aandacht voor de muziek. Al hun muzikale hoogtepunten komen voorbij met liedjes als De minutenwals, De wandelclub, Roll another one, Oh, mijn lichaam, Jaloezie… en nog veel meer. De muziek wordt verzorgd door een live-orkest.

Genoeg ingrediënten om een onvergetelijke avond te hebben.RolverdelingEllen Pieters - Adèle BloemendaalFrédérique Sluyterman van Loo - Conny StuartHanneke Drenth - Jasperina de Jong

Nouveau Musical & Theater ClubWij bieden een gratis rang-upgrade aan voor De Grote Drie. Klik hier om gebruik te maken van deze unieke aanbieding.

Hier alvast een voorproefje, dat wordt een leuke avond!