Eten, drinken en dansen in pop-up restaurant Club Crescendo

Eten, drinken en dansen in pop-up restaurant Club Crescendo

People’s Place, een evenementenlocatie in hartje Amsterdam, organiseert in de maanden februari, maart en april een driedelige pop-up vrijdagavond in diner-dansant stijl.

Nouveau mocht aanschuiven bij het ‘rehearsel dinner’ en nam vol verwachting plaats in het waanzinnige fifties Mad Man-interieur. Don Draper bleek helaas niet bij het concept inbegrepen maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Shared dining

Eten, drinken en dansen in pop-up restaurant Club Crescendo

De avond begint met een welkomst prosecco en gaat daarna over in een copieus diner met rijk gevulde tafels vol overheerlijke Italiaanse delicatessen. Het menu bestaat uit 15 (!) gangen met onder meer aubergine uit de oven, carpaccio van tonijn, steak tartare, gegrilde paddestoelen en verse pasta van de chef. Shared dining luidt het credo in dit pop-up restaurant waar de goddelijke Italiaanse wijnen rijkelijk vloeien en het eten wordt opgeluisterd met jazz-klanken van een live-band.

Lees ook: Dit zijn de 5 restaurants in Antwerpen waar je nu wilt eten

Italiaanse bruiloft

Reuring volop, zoals je je een Italiaanse bruiloft voorstelt. Uitgebluste stellen hoeven niet bang te zijn voor pijnlijke stiltes maar een intiem gesprek met je tafelgenoot aan de overkant is er niet bij. Dit is een restaurant waar je met een grote groep vrienden in je kielzog neerstrijkt om uitgebreid te tafelen, borrelen en feesten. Aan het eind van de avond maakt de band plaats voor een dj zodat je de geconsumeerde calorieën er ter plekke weer af kunt dansen. 

Club Crescendo opent op 24 februari, 24 maart en 21 april om 18.30 waarna je om 19.30 kunt plaatsnemen voor het diner (vast menu € 35,00 p.p.). Er zijn per avond slechts 120 zitplaatsen beschikbaar dus weer er snel bij (reserveren doe je via clubcrescendo@peoplesplaceamsterdam.nl). Binnenlopen voor een borrel en het antipasti barmenu (€ 17,50) kan zonder reservering.

Club Crescendo, Stadhouderskade 5, Amsterdam