De nieuwe Nouveau (mét extra Ageless Beauty special) ligt nu in de winkel

De nieuwe Nouveau (mét extra Ageless Beauty special) ligt nu in de winkel

Laatst zaten we met de redactie in een fijn restaurant in Keulen. We namen afscheid van Marja, onze formidabele chef mode die eruitziet als een vlotte vijftiger, maar nu toch echt gaat genieten van haar prepensioen. “Hoe doe je dat eigenlijk?” vroegen we haar. “Zo fit en fris door het leven gaan?”

Marja verklapte dat het niet alleen het gebruik van goede crèmes is, maar dat ze ook van de zelfgebakken kroepoek van man Wout een twinkel in de ogen krijgt. Prompt volgde er een redactierondje waarbij iedereen haar ultieme anti-agingtips deelde. Van het dragen van een nachtbeha (“de boel stevig en strak houden”) tot het slikken van ‘haarpillen’. Maar ook en vooral: lachen, voortgaan, en jezelf blijven ontwikkelen. No matter what age. Daarom in dit nummer 25 pagina's met Ageless Beauty.

Onder andere in het nieuwe nummer:

* De uitslag van de grote enquête die Nouveau hield over cosmetische ingrepen - lees de opmerkelijke resultaten.* Maria Goos ontmoet Loes Luca: “Ik was niet de knapste van de klas, maar ik wist me wel geliefd te maken bij de mannen.”

* Toen acteur Han Oldigs het podium opklom was Ellen Pieterse meteen gebiologeerd: die hoort bij mij, dacht ze. Acht jaar later kwamen ze elkaar weer tegen en hebben elkaar nooit meer losgelaten. "Veiligheid, een soort familiegevoel. Dat heb ik bij al die andere mannen gemist."

* De beste Age-less beauty-tips van Leco van Zadelhoff.

* De vrouwen in het leven van acteur, zanger en docent Jim de Groot.

* Het persoonlijke verhaal van Rita over haar ziekte. Ze is verlamd door het locked-in-syndroom.

* Een indrukwekkend reisverslag over Taiwan, open-minded en nog niet opgeslokt door het massatoerisme, met de mooiste foto's.

* Briljant familieverhaal: het leven van de juweliersfamilie Gassan.

En natuurlijk de laatste modetips en de beautytrends voor deze lente.

Heel veel leesplezier!