Inspiratie alom voor jarige Tweelingen

Inspiratie alom voor jarige Tweelingen

Een blik vooruit in je jaarhoroscoop!

Voor alle Tweelingen die de komende weken jarig zijn geldt het komende jaar: volg je hart.Geluk

De sterren staan komend jaar helemaal achter je, Tweelingen en dat maakt je sterk en vastberaden. Je hebt de wind mee in je carrière en maakt je daadwerkelijk onmisbaar. 2020 is een topjaar om ideeën uit te werken en dromen waar te maken. Je bent nooit te oud om een opleiding te volgen en die langgekoesterde wens te laten uitkomen. Je vindt medestanders op je weg, mensen die je ongelooflijk inspireren en stimuleren om te doen wat je al lang had moeten doen: je hart volgen.

Liefde

Het zit gelukkig goed in de liefde want met alles wat je onderneemt hou je niet veel tijd over voor amoureuze zaken. Maar maak de projecten waarin je verwikkeld bent niet tot heilige missies en maakt af en toe ruimte om af te spreken met vrienden, familieleden die je hard nodig hebben. En vergeet niet die ene die (bijna) niet klaagt dat je haast nooit meer thuis bent. Zonder een beetje quality time samen vergeet je waar je het allemaal ook weer voor doet.

Gezondheid

Het lijkt komend jaar of je stalen zenuwen hebt en onvermoeibaar bent. Het zijn de zoete vruchten die je plukt van je gezonde levensstijl. Je staat ’s morgens veel energie op en slaapt als een roos. Geen wonder met al die activiteiten in je leven. Pas wel een beetje op dat je door je uithuizige leven niet een heel onregelmatige eter wordt. Te vaak een maaltijd overslaan leidt tot foute tussendoortjes en ‘late’ inhaalsnacks en dat leidt weer tot slecht slapen. Blijf gedisciplineerd.

Je kunt Tweelingen niet blijer maken dan met een kunstwerk of boek dat haar fantasie prikkelt en tegemoetkomt aan haar brede belangstelling. Op designgebied is ze het more-is-more-type.

Illustratie (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in