Snel een vitamineboost? Heb je al eens aan een infuus gedacht?

Voelt heel Hollywood, maar in Nederland kan het ook.

infuus

Zo na de winter voelen heel veel mensen zich een beetje uitgeblust. Dat kan door een vitaminetekort komen (en dan niet alleen vitamine D). En daar is een snelle aanpak voor.

Al jaren horen we dat sterren zich na een zware periode, een lange nacht doorhalen, een griepje of voor een award show waar ze extra willen stralen even aan een infuusje laten leggen. Maar wist je dat je dat ook in Nederland op meerdere plekken kunt doen?

Onlangs opende in Amsterdam zelfs een specifieke kliniek voor dit soort behandelingen, Infusion Clinics.

Infusion Clinics
© Infusion Clinics

Daar laat je je door een infuus-specialist in de watten leggen met precies de vitaminecocktail die jij nodig hebt, gebaseerd op bloedonderzoek.

Zo’n op je wensen en behoeften toegespitst infuus geeft je immuunsysteem een fijne boost. Het is geen snelle manier om te compenseren voor een ongezonde levensstijl natuurlijk, maar het kan wel snel en doeltreffend helpen.

Niet elke aanbieder in Nederland biedt dat soort maatwerk, maar de kans dat je ook bij jou in de buurt een keertje een infuusboost kunt uitproberen is groot.

Het is al lang niet alleen maar voor Hollywoodsterren, zoveel is wel zeker.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in