Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ha: Hertogin Sophie bootst beroemde cover van The Beatles na

Ze vond tussen haar werkbezoeken door een gaatje om te flaneren over Abbey Road.

hertogin Sophie

Hertogin Sophie werd woensdag gespot op Abbey Road terwijl ze één van de meest iconische foto's uit de popgeschiedenis namaakte. Ze zag er bovendien elegant uit in een felgekleurde rood-roze japon, met als doel het brengen van een belangrijk werkbezoek.

In haar element

De hertogin van Edinburgh maakte gisteren tijdens een werkbezoek wat tijd vrij om hulde te brengen aan de The Beatles, toen ze poseerde op het iconische zebrapad die op het Abbey Road-album van The Fab Four staat. In een beeldige outfit laat ze zich al zwierend en zwaaiend trots op de kiek zetten.

Sophie droeg een fantastische jurk van het label Beulah London. De enkellange japon heeft lange mouwen met ruches, sierlijke knoopjes rond de middel en een split tot aan de knie. Ze stijlde het pronkstuk af met een paar beige hakken en voegde er een bescheiden, lederen clutch aan toe. Haar nonchalant opgestoken haar en neutrale make-up zorgden ervoor dat de felgekleurde jurk extra in het oog sprong.

NL Beeld / Cover Images

Serieuze zaken

Hertogin Sophie, die ambassadeur is voor het Internationaal Agentschap voor de Preventie van Blindheid, was tijdens het pretmoment aanwezig bij een belangrijke receptie voor de stichting. Het is een thema dat haar nauw aan het hart ligt aangezien haar oudste, dochter Lady Louise Windsor, werd geboren met een zeldzame oogaandoening genaamd esotropie, waardoor één oog naar binnen draaide en een corrigerende operatie nodig was.

Het was voor de koninklijke lady ook aanleiding om haar steun te verlenen aan een aantal campagnes voor blinden en slechtzienden. Een paar jaar geleden bezocht ze Botswana en Malawi al om mensen te ontmoeten wier leven baat had gehad bij een levensveranderende operatie.

Sophie heeft de afgelopen maanden echter steeds meer koninklijke taken dichter bij huis op zich genomen, aangezien koning Charles en de prinses Kate beiden een behandeling voor kanker ondergaan.

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld