Nouveau's mode-expert Anita Willemars vertrekt met haar lief voor een weekendje naar het zonnige Sicilië. Een feestje natuurlijk, maar de vraag blijft altijd: wat neem je mee als je op reis gaat en er ook leuk uit wil zien? Gelukkig heeft Anita een aantal gouden regels.

Bekijk ook: Anita weet: een echte designertas is een cadeautje aan jezelf (en deze 5 helemaal)

Altijd een hakje
Omdat je maar nooit weet in welk sterrenrestaurant je belandt, geldt in elk geval de regel: neem altijd een hakje mee. En meer bovenstukken dan onderstukken. "Dat heb ik wel eens fout gedaan...", bekent Anita. Warme sokken, ook beslist geen overbodige luxe (ja, ook op zonbestemmingen). Wat onze koffer-girl nog meer inpakt én hoe ze het draagt op dat heerlijke Italiaanse eiland, laat Anita zien in deze nieuwe fashion-video.

Reacties (1)

More content below the advertising

Chef mode Anita Willemars (60) is een fashion addict en shopper in hart en nieren en is ze verantwoordelijk voor alle modepagina's in Nouveau. Voor Nouveau.nl test zij persoonlijk alle nieuwe fashiontrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en beauty gebied @anitawillemars

Archief

2022
2021
2019
2018
2017
More content below the advertising