Voor leuke 40+ vrouwen met stijl
Anita Willemars

Modevlogger Anita: grote borsten? Dit zijn dé stylingtips van Mart Visser! En ze werken echt!!!!!

Ik dacht dat ik wel het een en ander afwist van modestyling, maar met het persoonlijke mode-advies van Mart Visser ben ik hartstikke blij. Sowieso is shoppen met Mart al een feestje, en de kleding die hij maakt is juist voor vrouwen zoals ik. Waarbij dus een buikje, en wat vetrolletjes in de tail...

Ik dacht dat ik wel het een en ander afwist van modestyling, maar met het persoonlijke mode-advies van Mart Visser ben ik hartstikke blij. Sowieso is shoppen met Mart al een feestje, en de kleding die hij maakt is juist voor vrouwen zoals ik. Waarbij dus een buikje, en wat vetrolletjes in de taille verdoezeld moeten worden.

Heb je grotere borsten let dan op de volgende tips:

  1. Laat zien dat decolleté! Verstop je borsten niet achter hooggesloten blouses. Juist doordat je de blouse opengooit, verleg je de aandacht naar je decolleté en taille.
  2. Draag onder je colbert, trui of blouse een top in de kleur van je broek of rok, zodat je lengte creëert. De aandacht gaat naar je hele lichaam, en dus niet naar je borsten.
  3. Een heel diep decolleté (dus voorbij je bh) maakt gek genoeg ook smaller, dus schaf bh’s aan in de kleuren van je tops. En dan graag zo eenvoudig mogelijk, dus zonder kant, en haal het strikje midden voor ook weg.
  4. Een feestje? Draag dan een reusachtige ketting in je decolleté, alle aandacht gaat naar de ketting, en niet naar je borsten.

Kijk hier, dan zie je precies wat Mart Visser bedoelt.

Ben je in Amsterdam tussen 17 oktober en 19 november ga dan zeker langs bij zijn tijdelijke museum (adembenemend mooi) en zijn pop-up store.
The Artesia
Herengracht 541
Amsterdam
www.martvisser.nl