In de aanloop naar het twintigste jubileum van haar sterfdag kijken we terug op het modeleven van Diana met haar vijf meest iconische jurken. Vandaag: de showstoppende Versace.

Diana hield van Versace. Maar dit blauwe nummertje, ging enorm de geschiedenisboeken in. Diana droeg ‘m tijdens een benefiet in Sydney, in 1996.

Daarmee ontketende ze een ware one shoulder-trend: het is een look die zelfs nu nog vaak aan Diana wordt toegeschreven. Waarom is wel duidelijk, want ze zag er schitterend en opvallend uit, in electric blue.

Lees ook: Geveild: prinses Diana's handgeschreven brieven (over Harry's streken)

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP