Alles om haar nieuwe boek te promoten, zal Gisele hebben gedacht. Nou ja, met zo'n foto pak je wel de aandacht, ja.

Topmodel Gisele Bündchen staat op het punt een boek uit te brengen: Lessons, my path to a meaningful life. Over haar 37-jarige reis met vele ups en downs die haar gemaakt hebben tot wat ze nu is. Veel meer dan een model, van Gisele is al jaren bekend dat ze volledig into yoga is. Dat, in combinatie met kung fu en aerobics, geeft haar naast balans blijkbaar ook letterlijk veel kracht.

100 kilo!

Want om je man Tom Brady, American football-speler bij de New England Patriots - ruim honderd kilo schoon aan de haak! - in een acroyoga-pose in de lucht te houden, is indrukwekkend te noemen. En dan ziet het er ook nog relaxed uit! Hmm, binnenkort toch maar eens in Giseles boek opzoeken hoe je dat precies doet...

 

Beeld: Getty Images, Instagram

 

 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.