Een jaar vol radicale veranderingen.

Wat staat Steenbok (22 december – 20 januari) het komende jaar allemaal te wachten? Nouveau's astrologe Arinka boog zich over de sterren en dit is de uitkomst.

Geluk

Voor jou wordt 2020 een jaar vol veranderingen, Steenbok. Vooral veranderingen in jezelf. Je rekent af met oud zeer en met gedachten die je alleen maar in de weg staan om gelukkig te zijn in je leven. Je staat zelf versteld van je moed om door te zetten waar je eerder zeker zou hebben afgehaakt en dat boost je zelfvertrouwen. Projecten die je op je neemt gaan op rolletjes en in je persoonlijke leven dient zich een prachtig nieuw doel aan.

Article continues after the ad

Liefde

De transformatie die je in 2020 ondergaat, heeft ook effect op je liefdesleven. De kans is groot dat je komend jaar rigoureuze beslissingen neemt op relatiegebied. Na al die jaren toch nog scheiden, een nieuwe partner, terug naar je ex… Het zou de sterren niets verbazen. En hoewel het je vrienden en familie wel degelijk met de oren doet klapperen, staan de meesten met open armen voor je klaar. Dat is fijn om te weten, want je leven honderd graden omgooien gaat niet helemaal pijnloos.

Gezondheid

Radicale veranderingen hebben vaak een kettingreactie tot gevolg. Je staat achter de nieuwe weg die je bent ingeslagen, maar het maakt je af en toe ook bang. En dat heeft zijn weerslag op je gezondheid. Lig je ’s nachts wakker, heb je last van onverklaarbare hoofdpijn buikkrampen? Ga bewegen. Dat maakt je hoofd leeg en geeft je letterlijk lucht als je even een beetje ‘buiten adem’ dreigt te raken. Ga op yoga, ga hardlopen, kickboksen of snelwandelen. Neem in elk geval tijd om tot jezelf te komen.

Zó maak je Steenbok blij

Je kunt Steenbok niet blijer maken dan met een tripje naar een museum of stad waar ze nieuwe inspiratie op kan doen voor haar werk. Kijk ook bij andere cadeaus niet alleen naar hun uiterlijk maar ook naar hun nut. 

Elke maand wordt op Nouveau online het sterrenbeeld uitgelicht dat dan haar verjaardag viert. Het eerstvolgende is Waterman. 

Openingsfoto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in