Voor wie gek is op kerstmis, is dit een van de leukste berichten van het jaar: de Amsterdamse Winterparade gaat weer van start!

In steden als Londen en New York weten ze wel hoe je het kerstgevoel krijgt. Maar komende feestdagen hoef je daarvoor de grens niet meer over, want in de RAI komt van 22 december t/m 1 januari de Amsterdamse Winterparade. Dit gigantische in- en outdoor feest belooft wat!

Zoals een winterplein met een foodmarket vol winterse kost, waar je ook met de kids marshmallows kunt roosteren boven een vuurtje, en pop-upversies van gerenommeerde Amsterdamse restaurants.

Maar ook een vijftig meter hoog (!) reuzenrad dat een fraai uitzicht op de hoofdstad biedt, een schaatsbaan van maar liefst 700 m2, een Christmas Cinema met comfortabele loveseats tussen de kerstbomen en vuurkorven waar nieuwe kerstfilms of kerstklassiekers te zien zijn.

In het Beer Village is het elke avond feest met live muziek en dj’s.

Helemaal klaar met alle drukte? In de welnessruimte staat de jacuzzi klaar. Volop vermaak voor jong en oud, kortom, in een überfeestelijke wintersetting. Wij hebben er zin in!

Info: Winter Parade

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!