Het boek dat iedereen wil lezen

Amerika is in de ban van het nieuwe boek Fire and fury: inside the Trump White House van Michael Wolff. Het staat vól juicy details over de Trumpjes. ‘Full of lies’, heeft Trump uiteraard al getwitterd…

Juicy weetje nummer één? Melania was in tranen toen The Donald de verkiezingen won. En dat was niet van geluk. Ze wilde helemaal geen first lady worden. En, weetje nummer twee: het was ook helemaal de bedoeling niet dat Trump de verkiezingen zou winnen, hij wilde alleen maar nog beroemder worden als een soort martelaar van de corrupte Hillary. Ook interessant: het stel zag elkaar dágen achter elkaar niet, terwijl ze toch allebei in de Trump Tower waren. En: ze zijn het eerste stel sinds de Kennedy’s dat aparte slaapkamers heeft in het Witte Huis. Of: Trump heeft amper een band met zijn zoon Barron. En ga zo maar door. Genoeg dirt om Trump en zijn staf woedend te krijgen.
Jounalist Wolff zou anderhalf jaar lang ongehinderd in Trumps kringen hebben rondgelopen en zijn informatie van insiders hebben gekregen, waaronder Steve Bannon, voormalig chief strategist en senior counselor van Trump. Trumps reactie op twitter:

Het boek dat eigenlijk volgende week pas zou verschijnen, is nu al verkrijgbaar wegens grote vraag. Tja. To be continued...

Twee heel ongelukkige Trumpjes op election night...

 

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!