God, wat zie die vrouw er toch goed uit. 48 jaar is ze en vorige maand bracht ze haar eigen make-uplijn uit. Maar haar schoonheid haalt ze uit andere dingen.

Je kunt over Jennifer Lopez zeggen wat je wilt, maar dat ze een bewonderenswaardige persoonlijkheid is, staat buiten kijf. De zangeres/actrice is inmiddels 48, maar knalt nog op een podium alsof ze achttien is.

Daarmee is dat tiptop lijf meteen verklaard; als je tijdens je optredens nog danst als een dolle, móet je wel blijven trainen en blijf je ook in shape.

Met geliefde Alex Rodriguez (en dat lijf!) op het MET Ball.

Beautylijn

Eind april kwam haar eigen uitgebreide, maar betaalbare, beautylijn uit. In samenwerking met Inglot, iets wat ze altijd al wilde. Die lijn bestaat uit bronzers, lipsticks, oogschaduw en nagellak, allemaal in de tinten die ze zelf ook gebruikt om er zo fabuleus uit te zien.

Maar haar ware schoonheid haalt ze uit andere zaken, deelde ze eens.

J-Lo's beautytips

Slaap voldoende. “Het liefst pak ik negen of tien uur slaap, maar acht uur is wel het minimum. Mind, soul, body en spirit moeten in balans zijn. Ik geloof ook in meditatie. Als je gelukkig bent en liefde voelt, straal je schoonheid uit.”

Wees vriendelijk. “Ze zeggen: tot je 25e, 30e heb je het gezicht dat God je gaf, daarna krijg je het gezicht dat je verdient. Dat kan maar beter nice zijn.”

Zorg goed voor jezelf. “Ik ben geen drinker en heb nooit gerookt. Hoe je je vanbinnen voelt, en wie je bent, straalt uit naar buiten.”

Blijf uit de zon. “Ik heb altijd gewerkt met bronzers en selftanners. Mijn nummer 1-tip is om uit de zon te blijven. Dat heeft mijn huid zeker goed gedaan.”

Beeld: Getty Images, Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Kaviaar is behalve een exquise ingrediënt op blini’s met zure room ook een weldaad voor de huid. Dat is nog eens win-win. Maar waarom zijn die viseitjes dan zo goed voor je huid?

Kaviaar zit barstensvol vitaminen, proteïnen en mineralen. Er zit ook veel vitamine A in, dat zorgt voor een gezonde huid en goed zicht. Niet alleen als je het op je huid smeert trouwens, deze vitaminen krijg je ook binnen als je het eet.

Als je een vermoeide, ietwat doffe huid hebt, kan een crême met kaviaarextract helpen om het weer een gezonde glow te geven.

Dit doet kaviaar-extract voor je huid:

  • De textuur en hydratatie verbetert
  • Daardoor zie je minder rimpels
  • De productie van collageen wordt aangewakkerd
  • Werkt anti-oxiderend en herstelt de huid
  • Verbetert de tint

La Prairie

La Prairie mengt sinds 1987 steureitjes (kaviaar) met een hydroglycolische oplossing die de werkzame stoffen uit de eitjes trekt.

Deze worden verwerkt in Skin Caviar, een van de meest exclusieve huidverzorgingsproducten die er zijn. Een potje van 50 ml kost in die tijd, omgerekend, ruim 400 euro.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Die ellendige love handles kwijtraken is best een klus, de buik is nu eenmaal een moeilijke zone. Naast lekker sporten is goede voeding ook heel belangrijk. Deze vijf voedingsmiddelen helpen je om buikvet te laten verdwijnen.

Zet de volgende producten op de boodschappenlijst.

1. Bonen en linzen

De reden dat deze vezelrijke bommetjes zo goed zijn: bonen en linzen zijn laag in calorieën en omdat ze vol vezels zitten geven ze ook nog eens een boost aan je metabolisme.

2. Groenten en fruit dat rijk is aan water

Vet bij de buik wordt vaak veroorzaakt door een verstopping. Naast dat je veel water (twee liter per dag) moet drinken is het goed om producten te eten die veel water bevatten. Denk bijvoorbeeld aan watermeloen, komkommers, selderij en bloemkool.

3. Bessen

Blauwe bessen, rode bessen of aalbessen. Eigenlijk zijn alle soorten bes goed voor de taille. De reden: het zijn niet alleen vitaminebommetjes, maar ook rijk aan antioxidanten, mineralen en vezels. En dat laatste is goed om je buikvet aan te pakken. Lekker en gezond snoepen dus.

4. Zoete aardappelen

Schep nog maar wat op, want zoete aardappelen zijn goed voor je taille. Deze aardappel bevat namelijk naast antioxidanten ook vezels. Maar ook bètacaroteen, deze stof beschermt niet alleen de huid maar is ook goed om buikvet aan te pakken.

5. Noten en zaden

Noten kun je met een gerust hart eten, want volgens verschillende studie maken deze hartige 'jongens' jouw taille slanker. Ze zijn daarnaast gewoon heel lekker en bevatten ook nog eens mineralen. Elke dag een handje noten eten, daar zeggen we geen nee tegen. 

Bron: PopSugar/Margriet Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in