Win heerlijke, troepvrije Loveli Sun Cream SPF 30 en Aftersun!

Loveli Sun Cream SPF 30
© Loveli

Nu de zonkracht toeneemt, is het zaak je huid te beschermen. Nadeel van veel zonproducten is dat ze een beetje kunnen plakken of een wit waas op je huid achterlaten. Ook vinden steeds meer mensen het vervelend dat er vaak veel chemicaliën inzitten.  

Loveli Sun Cream SPF 30
© .

Daarom is de nieuwe Loveli Sun Cream SPF 30 goed nieuws. "Als je ooit al een natuurlijke zonnebrandcrème hebt geprobeerd, dan weet je dat dit beter is voor je lijf en voor het milieu," zegt Loveli-oprichter Linda Bot. "Maar dat je er wel vaak een witte waas voor op de koop toe moet nemen. Want zinkoxide is spierwit. Het is wel het allermooiste uv-filter, want het beschermt tegen zowel uv A (huidveroudering) als uv B (zonnebrand) door als een spiegeltje op je huid de zon te weerkaatsen."

Loveli Sun Cream SPF 30
© .

"Het heeft ons heel veel geduld gekost om een zonnebrandcrème te maken die echt 100% natuurlijk is, niet nano en toch geen of nauwelijks witte waas geeft. Door eindeloos te testen en de juiste ingrediënten te combineren om de crème zo smeerbaar mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat de bescherming perfect wordt verdeeld over de huid en zo geen of nauwelijks witte waas achterlaat."

Waarom een natuurlijke zonnebrandcrème?

In de Baywatch-tijd was het hip om witte strepen op je neus te hebben, maar de meeste mensen zagen hadden die strepen toch liever niet. Daarom vond de cosmetica-industrie de chemische (synthetische) uv-filters uit die in plaats van óp je huid de uv-stralen te weerkaatsen ín je huid worden opgenomen, waar ze uv-stralen omzetten in warmte. Het probleem van de witte waas leek helemaal opgelost, totdat er onderzoeken kwamen naar de lange termijneffecten van deze chemische uv-filters. Waaruit bleek dat ze toch niet allemaal zo veilig waren voor je gezondheid, je hormonen en het milieu, aldus Bot.

Duurzamere waterproof optie

Loveli Sun Cream SPF 30
© .

De Loveli Sun cream is waterproof, waardoor je ook in het water beschermd bent. Maar niet alleen jij bent safe, het zeeleven ook. Want zinkoxide wordt door de experts gezien als het meest veilige uv-filter voor het koraal en zeeleven. Helemaal omdat de zinkoxide in Loveli non-nano is. Wat betekent dat de moleculen te groot zijn om te kunnen worden opgenomen door je huid en het koraal.

Goed om te weten

SPF 30 betekent dat je 30 keer langer in de zon kunt zonder te verbranden dan zonder zonnebrandcrème. Verbrand je normaal dus al na 10 minuten, dan ben je met Loveli SPF 30 Sun cream beschermd voor 30 x 10 minuten. Dus 5 uur lang. Maar hoe goed je ook beschermd bent, we adviseren je toch om:

  • De zon te vermijden als hij op z’n sterkst is.
  • Baby’s en kleine kinderen het liefst helemaal uit de zon te houden.
  • Niet met een verbrande huid de zon in te gaan.
  • Je iedere paar uur opnieuw in te smeren, want ook het mooiste uv-filter raakt na een paar uur uitgewerkt.
  • De Sun Crean SPF 30 heeft alle 4 de keurmerken als het aankomt op betrouwbaar en duurzaam 

Loveli Sun cream SPF 30 (€ 10,- 50 ml travel size, € 23,50 150 ml) koop je hier.

Doe mee & win!

Loveli Sun Cream SPF 30
© .

Nouveau mag 5 setjes Loveli Sun Cream SPF30 en Loveli After ter waarde van € 36,50 per set weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan kennismaken met fijne, troepvrije zonbescherming!