Win de heerlijke Melting Moment Cleansing Balm van Alpha-H!

Melting Moment Cleansing Balm
© Alpha-H

Hou je van huidverzorging die geen 17-stappenplan vergt, dan hebben we een fijne tip voor je: de Melting Moment Cleansing Balm van Alpha-H.

Deze multifunctionele en satijnzachte balm-to-oil cleanser smelt make-up, vuil, talg en onzuiverheden als sneeuw voor de zon weg en zorgt voor een super gevoede huid. De geur is subtiel, op basis van een natuurlijke mix van sinaasappel, mandarijn, yuzu, ylang ylang en vanille.

Diepe reiniging

Melting Moment Cleansing Balm
© Alpha-H

Druivenpit-, sinaasappel- en yuzu olie maken tot diep in de poriën schoon zonder de huid te ’strippen’ of uit te drogen. Samen met vitamine E en antioxidanten zorgen zij bovendien voor actief herstel van de huidbarrière.

Geen tonic of lotion nodig

Een aparte tonic of lotion is niet nodig: de volledig watervrije formule tast de pH-waarde van je huid niet aan. Dit maakt deze cleanser erg geschikt bij een droge, trekkerige, schilferige, gevoelige of geïrriteerde huid.

Ook fijn als masker

Melting Moment Cleansing Balm
© Alpha-H

Je kunt de balm ook als voedend (sleep-in) masker gebruiken bij een extreem droge of gevoelige huid of er droge, gebarsten lippen of droge plekjes op knieën of ellebogen mee verzorgen. En reken er op dat je man de pot ook snel zal ontdekken, die is ook te gebruiken als scheercrème en aftershave balsem.

Melting Moment Cleansing Balm is…

  • Vegan
  • Cruelty-free
  • Clean formula (vrij van parabenen, SLS, SLES, minerale oliën etc.)
  • Verpakkingen van tenminste 30% gerecycled plastic en FSC karton
  • 100% recyclebaar

De Melting Moment Cleansing Balm is verkrijgbaar op Alpha-H en bij een groot aantal schoonheidssalons en online verkooppunten. 

Doe mee en win!

Nouveau mag 5 Cleansing Balms van Alpha-H ter waarde van € 46,95 per stuk weggeven! Vul het formulier in, wie weet kun jij dan wel kennismaken met deze heerlijke alleskunner.