Bibberen in Boston? Winterchic à la prinses Catherine!

What to wear bij een snijdende wind? Elegante winterlooks à la prinses Catherine! 

Door Ella Vermeulen
william kate boston

De prins en prinses van Wales zijn een paar dagen in Boston voor de uitreiking van de Earthshot Prize, een initiatief van prins William. Het gaat vijf jaarlijkse awards in de vorm van een geldbedrag van 1 miljoen om een duurzaam en innovatief plan dat de planeet ten goede komt in werking te zetten.

kate william boston
© Getty Images

De uitreiking is zondag, maar William en Kate zijn al eerder in Boston gearriveerd voor omliggende Earthshot-events en ook wel een beetje als royal charmeoffensiefje in Amerika. Henry Dynov-Teixeira (8) was er helemaal klaar voor! 

kate william boston
© Getty Images

Voor een bezoek aan de waterkant, om te zien hoe de stad omgaat met het stijgende zeeniveau was Kate gekleed op de snijdende kou. Ze droeg een gebreide top en rok van Gabriela Hearst, met daarover haar Alexander McQueen mantel en een paar Shyla London oorbellen. Dit laatste label is een nieuwe favoriet van haar en de moeite waard om eens te checken: leuke ontwerpen, de oorbellen zijn tussen de 70 en 80 euro.  

william kate boston
© Getty Images

Voor een bezoek aan de Greentown Labs (een hub van klimaatpioniers) koos ze een roze pussybow blouse en een leuk wijnrood pak van Roland Mouret dat ze ook in het zwart heeft. Serieus, een vrouw kan nooit genoeg goede powerpakken hebben.