Wedden op Harry en Meghan's huwelijk (dat kan op de gekste dingen)

Wedden op Harry en Meghan's huwelijk (dat kan op de gekste dingen)

Als die Engelsen ergens dol op zijn, is het wel een wedje leggen. De bookers aan de andere kant van de Noordzee, zijn er al vanaf de verloving van Prins Harry en Meghan druk mee.

Je kan op de gekste dingen een weddenschap afsluiten. Van welke gasten er komen tot hoe het haar van Harry geknipt wordt. Kijk maar even mee.

Er is een hele lijst van mogelijke gasten waar je afzonderlijk op in kan zetten, zoals Serena Williams (1-7), Elton John (1-50), Prins Harry’s ex-vriendin Chelsy Davy (1-2) and Markle’s “Suits” collega Patrick Adams (1-100) en de Obama’s (1-3).

Hoelang duurt de eerste kus?

Verder kun je gokken op het weer (regent het of niet) en hoe Harry’s haar zit, opgeschoren (1-2), helemaal kaal (6-4), een haartransplantatie (16-1) of een pruik (100-1). De kleur van de hoed van Queen Elizabeth, welke gasten huilen tijdens de ceremonie en de duur van de eerste kus doen ook mee.

Dat Meghan helemaal in het wit gaat, is goed voor 1-8. Ze is tenslotte al eerder getrouwd geweest, dus dat ze in het maagdelijk wit gaat, is niet helemaal zeker. Dat Harry in zijn militaire uniform voor het altaar staat, lijkt een zekerheidje, maar levert evengoed nog 1-12 op.

Ook op het diner worden weddenschappen afgesloten. Bijvoorbeeld op wat er geserveerd wordt n welke wijn daarbij geschonken wordt (1-3 voor een Californische, 5-4 voor een Britse variant)

De jurk

De ontwerper van Dé jurk is natuurlijk ook een dankbaar onderwerp. 2-1 op Ralph & Russo, wiens naam steeds vaker wordt genoemd en ook de jurk die Meghan droeg bij de verloving ontwierp. Verder worden Roland Mouret, Stewart Parvin, Erdem (die wij tippen!) en Victoria Beckham ook genoemd.

In ieder geval maakt dit het volgen van de bruiloft weer een stuk interessanter, waarvoor dank.

Bron: Huffington Post. Beeld: ANP/EPA Facundo Arrizabalaga

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in