Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ha! Prins William onthult het klusje dat hij altijd moet doen omdat zijn kinderen het 'vergeten'

En het heeft allemaal te maken met een huisdier verzorgen. 

prins william klusje

Eind april bracht prins William een bezoekje aan een boerderij voor jongeren. Naast alle gesprekken die hij voerde, onthulde hij echter ook nog een bijzonder detail van zijn huishoudelijke klusjes. Want wat blijkt? Er is een – niet zo bekend – huisdier in Adelaide Cottage waar de prins voor moet zorgen, 'omdat zijn kinderen dit telkens vergeten'.

Cavia

Toen Wills een bezoekje bracht aan Woodgate Valley Urban Farm, net buiten Birmingham, ontmoette hij cavia Snowflake. Dit diertje deed hem namelijk erg denken aan de cavia die hij thuis heeft. Of nou ja, eigenlijk die zijn kinderen George, Charlotte en Louis hebben.

Echter, is het William die telkens voor het beestje moet zorgen, zo onthulde hij. De kinderen zouden namelijk elke keer vergeten om alles schoon te maken, waardoor deze taak nu voor William is. Ha!

In een filmpje wat is gedeeld op X zien we dan ook dat William de cavia op de boerderij aan het aaien is. "Deze cavia's zijn erg geliefd. Ze zien er gezellig uit", aldus Wills. "Hallo, hoi!", voegde hij er nog aan toe toen hij kennismaakte met Snowflake. Zoet!

NL Beeld / PA Images

Nóg meer dieren

We weten natuurlijk allemaal dat de Walesjes een zwarte cocker spaniel hebben, genaamd Orla. En nu we weten dat ze ook een cavia hebben, weten velen misschien ook wel niet dat prinses Charlotte een hamster heeft. Ja, echt! "Ze zei dat ze een hamster had en Charlotte vindt hem écht leuk. Vooral omdat de snorharen altijd in haar gezicht kriebelen", vertelde een jong meisje in gesprek met Hello! Magazine in 2016.

Naar verluidt heet de hamster Marvin. En hoewel de meesten waarschijnlijk het bestaan van dit beestje alweer waren vergeten, werd er destijds zelfs een fanaccount voor de hamster gemaakt (@theroyalhamster op het platform X).

Royalty
  • People
  • NL Beeld