Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Terugblik: waarom prins Louis de show stal tijdens de kroning van koning Charles

De kroning is alweer een jaar geleden.

louis

Het is vandaag precies een jaar geleden dat koning Charles tot koning werd gekroond. Er werd nog lang nagepraat over de kroning en alle aanwezigen. Wie het onderwerp van gesprek was? De toen 5-jarige prins Louis, die duidelijk lak had aan de royal etiquette!

Jaar geleden

Tijdens de grote ceremonie op 6 mei 2023 waren alle ogen gericht op koning Charles. Toch waren het de kinderen van prinses Kate en prins William die de show stalen. Deze zaten tijdens de ceremonie braaf tussen hun ouders in, en zagen er royal chic uit. Prins Louis was van top tot teen in het zwart, en droeg een outfit die gemaakt was door Dege en Skinner, bestaande uit een tuniek met speciaal ontworpen versiering aan de kraag, manchetten en voorkant (wist Mirror.co ons te vertellen).

Maar chic de friemel of niet, soms kan je jezelf niet helemaal inhouden. En de kroning was al niet kort van stof, maar voor de toen 5-jarige kleuter duurde het al helemaal lang. Vinden wij natuurlijk helemaal niet erg, want dat zorgt voor een hoop vermakelijke foto’s van prins Louis!

NL Beeld / PA Images

De gekke bekken kenden we al van prins George, maar prins Louis kan er ook zeker wat van. Zo zagen we hem tijdens de ceremonie regelmatig gapen en friemelen, en dat ging in de koets en op het balkon gewoon gezellig door!

NL Beeld / PA Images

Zo genoot hij duidelijk van de aandacht in de koets, en zwaaide hij net zo koninklijk als zijn broertje en zusje. Toch werd het zwaaien al snel vervangen door verveelde blikken en overdreven zwaaibewegingen.

NL Beeld / PA Images
NL Beeld / PA Images

Ook op het balkon kon de jonge prins het niet laten, en gingen zijn zwaaibewegingen van heel uitgebreid tot heel timide. Tja, en de vliegtuigen in de lucht maakte wederom weer veel indruk!

NL Beeld / PA Images

Vorige maand mocht de kleine prins alweer zes kaarsjes uitblazen. Traditiegetrouw plaatste Kate een nieuwe foto van haar kleinste telg op hun Instagram-pagina. "“Fijne zesde verjaardag, prins Louis! Bedankt voor de vele lieve wensen vandaag”, klonk het bij de foto. Kleintjes worden groot!

Royalty
  • Hello! Magazine, Beau Monde
  • NL Beeld