Oranjes samen in NY!

Oranjes samen in NY!

Gespot in New York, koning Willem-Alexander en koningin Máxima samen in New York, wild en meeslepend aan het shoppen.

Dat Máxima voor de vakantie nog even in New York was voor de VN was bekend. Nu blijkt Willem-Alexander gezellig met haar mee te zijn geweest. Nog even samen weg, voor ze zes weken met hun pubers optrekken – het klinkt als een leuke investering in de Royal Relatie. En niks niets Fifth Avenue, ze sjouwden gewoon over het aanzienlijk normalere Lexington waar ze gretig winkelden bij Gap, Sephora en The Container Store.

Zijne Majesteit droeg een werkelijk enorme zak van die laatste winkel, wat doet vermoeden dat Paleis Huis ten Bosch nog wel enige organisatie behoeft aan handige opbergbakjes. En Máxima struinde buitengewoon enthousiast door Sephora: afgaand op haar gebaren zocht ze iets specifieks. Het koningspaar viel totaal niet op: geen entourage, geen zichtbare beveiliging, gewoon te voet, koning met zijn leesbril in zijn shirt, koningin in een vertrouwde Akris en op stevige hakken (that's our girl!).

De Oranjes brachten een groot deel van hun verkeringstijd in New York door en heeft daar goede herinneringen aan. Het stel was zich ervan bewust dat ze werden gefotografeerd en leek dat niet heel erg te vinden, maar we mogen de foto's niet laten zien vanwege de mediacode (zucht).

Openingsfoto © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in