Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuk babynieuws: prins Gustav en prinses Carina ouders geworden van tweede kindje

De kleine spruit kwam ter wereld via een draagmoeder. 

Gustav Carina

Beschuit met muisjes in het Deense koningshuis! Prins Gustav en prinses Carina zijn opnieuw ouders geworden van een kindje. Extra bijzonder is dat het stel voor de tweede keer trotse papa en mama is geworden middels een draagmoeder.

Onconventioneel

Het is een verrassende love story, die van prins Gustav en prinses Carina. De twee zijn al jaren bij elkaar, maar konden niet trouwen vanwege een oud testament van zijn opa. In 2022 besloot de rechter uiteindelijk dat Gustav, zoon van prinses Benedikte van Denemarken, in zijn recht stond en niet lang daarna is het stel getrouwd.

Als kroon op hun liefde kregen ze afgelopen juni een zeer gewenst zoontje. Maar ook het krijgen van een kindje ging bij het stel een tikkeltje anders dan de gemiddelde royal. Gustav en Carina werden namelijk via een draagmoeder voor het eerst ouders.

"We zijn erg blij en diep dankbaar voor deze kans en bedanken iedereen die heeft geholpen bij het vinden van een wettelijke weg om dit te realiseren," liet het stel weten bij de aankondiging van de zwangerschap. Het jongetje heeft de naam prins Gustav Albrecht of Sayn-Wittgenstein-Berleburg gekregen.

Een tweede

Na jaren vol tegenslag schijnt de zon eindelijk in Kasteel Berleburg, dankzij late in life babygeluk voor prins Gustav en prinses Carina! Ze zijn namelijk onlangs opnieuw ouders geworden. Ditmaal mochten zij doormiddel van een draagmoeder een dochter verwelkomen, die net als het kleine prinsje uit de Verenigde Staten komt. Ze is geboren op 26 april, zo meldt het Britse blad Tatler. De naam van het meisje is nog niet bekend. Hiep hiep: er wordt weer een babykamertje bezet gehouden in Kasteel Berleburg!

Royalty
  • Blauw Bloed, Libelle
  • NL Beeld