Meghan en Harry proosten in Frankrijk

Meghan en Harry proosten in Frankrijk

Het jaar 2018 wordt het grootste jaar uit hun leven, dus moest het wel goed ingeluid worden. Daarom vlogen Harry en Meghan op 31 december naar de Franse Rivièra. Gewoon, in economy class.

De twee sloten het jaar af bij vrienden thuis, ergens in zonnig Zuid-Frankrijk. Ze vlogen op de 31e ‘s ochtends vanaf luchthaven Heathrow naar Nice, en zouden daar momenteel nog steeds van hun rust genieten.Gewoon economyHet was een leuke verrassing voor de paar honderd andere passagiers van de British Airways-vlucht, want Harry en zijn bruid zaten gewoon tussen hun landgenoten in economy-stoelen. Het is binnen het Britse koningshuis gebruik om zo economisch mogelijk te vliegen als hun roem toelaat. Harry en William zijn allebei al meermalen opgevouwen in een goedkoop stoeltje gespot.

Even glurenDaarmee viel het overigens wel mee, tijdens de twee uur richting Nice. Blijkbaar hadden Meghan, Harry en hun bodyguards in totaal drie hele rijen voor zichzelf, helemaal achterin het vliegtuig. Nadeel daarvan: ze zaten naast de toiletten. En eerlijk is eerlijk: zelfs als je niet hoeft, ga je even kijken of de vluchtgeruchten kloppen en het écht het nieuwe royal koppel is dat daar onder petjes verstopt zit.