Jordanië: prins Hussein en prinses Iman zijn óók op royal stage

Amalia is niet de enige die met haar ouders op pad is.

Rania Hussein Jordanie

Oké, ze zijn een stukje ouder en ook al iets ervarener. Maar als kind van een koning en koningin is het al-tijd handig om met papa en mama mee te lopen. Als voorbereiding op de toekomst.

Precies dat deden kroonprins Hussein (28) en prinses Iman (26) van Jordanië vorige week, precies tegelijk met de Caribische ‘stage’ van prinses Amalia. Zij gingen met hun ouders mee naar Washington.

Koning Abdullah en koningin Rania waren in de VS voor een officieel bezoek, onder andere aan de Speaker of the House en president en first lady Joe en Jill Biden.

Hussein ging mee naar de Senaatscommissie, Iman naar een National Prayer Breakfast. Alles om hun ouders te steunen en de fijne kneepjes van het vak te leren. En natuurlijk om Jordanië op de kaart te zetten.

Wat dat betreft hebben ze aan hun koningshuis een hele goede. Naast dat Hussein en Iman (die trouwens allebei verloofd zijn: hij met de veelbesproken Rajwa en zij met haar leuke Jameel) altijd uiterst representatief voor de dag komen…

Iman Washington

…is koningin Rania ook altijd een toonbeeld van klasse. Die zo te zien haar halve garderobe mee had gesleept naar DC.

Ook een waardevolle les voor een prinses natuurlijk en eentje die ook Amalia in haar oren lijkt te hebben geknoopt.

Het zit wel snor, met die volgende generatie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in