• Royalty

Eigenwijze Meghan: weer in pak

Eigenwijze Meghan: weer in pak

Het blijft maar rondzoemen dat queen Elizabeth er niks aan vindt, toch deed Meghan het gisteren (dinsdag) weer: bij een officiële verplichting verschijnen in een pak.

De nieuwbakken duchess koos bij de WellChild Awards voor een pak van Altuzarra met een zwarte blouse, en een clutch van Stella McCartney. Een plaatje, maar wel een plaatje dat Harry's oma dwarszit. Eerder al zou zij Meghans powersuits zo goed als verbannen hebben.

Elizabeth zou van mening zijn dat de vrouwen in de royal family jurken of rokken horen te dragen. Een broek valt niet binnen de vaste protocollen. "Maar dat vindt Meghan maar lastig te bevatten", deelt een paleisbron met People Magazine. "Ze stelt veel vragen: waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Volgens mij vindt ze het best frustrerend, maar dit is haar nieuwe leven en ze moet er maar mee leren omgaan."

Potje breken?

Dat laatste lijkt Meghan vooralsnog lekker niet te doen. Daar komt ze mee weg, want ze is niet alleen hartstikke populair bij het grote publiek, ook 'baas' Elizabeth zou enorm gecharmeerd zijn van de nieuwe aanwinst van de familie. Die nou eenmaal eigenwijs is.

Al deed Meghan de queen wel een handreiking met deze outfit. Ja, ze droeg een pantalon. Maar werd ook gespot met een paar parel oorbellen die ze volgens insiders van de koningin zelf kreeg. A modern monarchy, lijkt ze te willen uitstralen. Nu maar hopen dat de queen ook bijdraait.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in