De vriendschap van Meghan Markle en Serena Williams

De vriendschap van Meghan Markle en Serena Williams

Dat Meghan Markle en Serena Williams close zijn, bleek wel toen die laatste naar Londen vloog voor de royal wedding. Nu maakt Meghan zich op voor een juichsessie voor haar vriendin, die op Wimbledon meedingt om te titel.

De twee vrouwen maakten het afgelopen weekend al gezellig. Toen nam Meghan Serena en haar man Alexis Ohanian mee naar een polowedstrijd van Harry.

De vriendinnen zien elkaar minder vaak nu Meghan in Groot-Brittannie woont, maar grijpen elke kans aan om elkaar toch te zien. De royals hebben bovendien een eigen box op Wimbledon, dus kon het haast niet uitblijven of Meghan zou voor Serena op de tribune plaatsnemen. Toch gebeurde dat niet tijdens Serena's eerste twee wedstrijden.

Serena op de royal wedding

De vriendschap van Meghan Markle en Serena Williams

Maar niet getreurd Serena: Meghan komt er heus aan in de komende dagen. Die zal wel denken: als ik nu al kom, zit ik er tot einde toernooi. Vrijdag speelt Serena de derde ronde, en gevraagd naar de aanwezigheid van haar vriendin zei ze: "Ik weet niet of ze komt. We zien wel. Als ik blijf winnen..." Zit wel goed, zouden wij zeggen.

De toptennisser en duchess leerden elkaar in 2014 kennen bij de Super Bowl en delen een passie voor humanitair werk. In 2016 kwam Meghan ook al naar een match van Serena op Wimbledon, en ook voor de lancering van Serena’s kledinglijn in New York was ze aanwezig.

Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in