5 jaar Harry & Meghan in 5 heel verschillende levensfases

Ze trouwden op 19 mei 2018, precies vijf jaar (en een lifetime) geleden.

Harry Meghan Royal Wedding
© Getty Images

Hoe het volgende hoofdstuk van hun leven eruit gaat zien weten we niet,  maar sinds Harry en Meghan zich eind 2017 verloofden, is hun verhaal op zijn minst een thriller geworden. Meer dan een sprookje in elk geval.

Ze trouwden, werden fulltime royals, kregen twee kinderen en besloten hun HRH-levens aan de wilgen te hangen en naar Californië te verhuizen. Waar boeken, podcasts, een Netflix-docu en meer LA de overhand nam en ze ever the modern celebs werden.

Ze hadden het vijf jaar geleden zelf allemaal ook niet kunnen voorzien, dat weten we wel zeker.

Harry en Meghan in vijf levensfases, van hun verloving tot deze week.

Verloofd

Harry Meghan verloving
© Getty Images

Ze hadden al de nodige storm beleefd toen ze in 2017 hun verloving aankondigden, maar je ziet hier een stel met de moed er in.

Getrouwd

Harry Meghan Royal Wedding
© Getty Images

Een sprookjeshuwelijk was het niet, zonder haar vader en met volop opspraak vooraf en nadien.

Fulltime royals

Harry Meghan Elizabeth
© Getty Images

Het was een keurslijf dat maar niet lekker wilde passen. In de korte jaren dat Meghan en Harry er samen op uit gingen (met steun van koningin Elizabeth) kregen ze het zwaar te verduren. Vooral door berichtgeving dat Meghan als 'Duchess Difficult' maar moeilijk kon aarden tussen al die strenge paleisregels.

Ouders

Harry Meghan kerstkaart
© De Sussexes

Gelukkig was er ook goed nieuws in die jaren. De komst van kindjes Archie en Lilibet, inmiddels prins en prinses. Hun kerstkaart (van na de afscheiding trouwens, Lili is in LA geboren) oogt in elk geval heerlijk down to earth in denim.

Hollywood hoofdrolspelers

Harry Meghan New York
© Getty Images

De Royal Approved Outfits heeft Meghan al lang aan de wilgen gehangen, maar zo Hollywoods als deze week in New York zagen we haar nog niet. De duchess kreeg daar een Women of Vision Award uitgereikt, natuurlijk met haar prins aan haar zijde.

Wij zijn razendbenieuwd naar de volgende vijf jaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in