Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo hebben BN'ers Moederdag 2024 gevierd

Er werd gebruncht, geknuffeld en driftig gepost op de socials: zó hebben BN'ers Moederdag 2024 gevierd.

 

bn'ers

In veel huizen werd gisteren Moederdag gevierd en bekende Nederlanders vormden daar geen uitzondering op. Even genieten van alle liefde! Op social media werden er volop lieve foto's en video's gedeeld.

Danny Froger

Danny Froger zette zijn geliefde Ann Dominique in het zonnetje. Zo heeft hij haar een ontbijtje op bed gebracht. Zoet!

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam plaatste een emotioneel bericht gericht aan haar moeder en wijlen oma. "Wat hou ik veel van deze 2! Voor het eerst dat m’n oma Lily, die voelt als mijn tweede moeder, er niet meer is… Wat missen we haar enorm. Vandaag dus extra knuffelen met mijn lieve, mooie, geweldige mama waar ik ongelofelijk trots op ben. Maar ook samen onze Lily eren en de momenten koesteren die we samen met haar gedeeld hebben 🙏🕯️Fijne Moederdag allemaal! En voor iedereen die z’n mama moet missen, hoop dat jullie mooie herinneringen kunnen ophalen."

Sylvie Meis

Sylvie Meis plaatste een lieve foto van zoontje Damian. "Jouw moeder zijn is absoluut de grootste zegen van mijn leven", schrijft ze bij de foto. "En aan mijn eigen mama, gelukkige Moederdag lieve Mama! Ik hou van je, dank je wel dat je mij altijd onvoorwaardelijk gesteund hebt… het heeft ervoor gezorgd dat ik nooit heb opgegeven mijn dromen te verwezenlijken."

Patty Brard

Patty Brard plaatste een lang en emotioneel bericht gericht aan haar moeder, die drie jaar geleden overleed. "Een van onze laatste onderonsjes samen lieve mama! Al weer 3 jaar geleden! Ik heb die onderonsjes er lekker ingehouden en praat elke dag stiekem nog ff met je!", schrijft ze bij een foto.

Mariska Bauer

Ook Mariska Bauer deelde een schattige foto van zichzelf en haar moeder.

Patricia Paay

Patricia heeft vorig jaar afscheid moeten nemen van haar moeder en plaatste een emotioneel bericht. "Vandaag de eerste moederdag zonder haar, toch een beetje verdrietig. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk."

Edsilia Rombley

Edsilia blikt terug op leuke herinneringen met haar dochters.

"Ook nu genieten we samen van kostbare momenten en bouwen we aan nieuwe herinneringen. De tijd vliegt en ze worden al snel grote meiden!", aldus Edsilia. En zo is het!

Personality
  • NL Beeld, Instagram