Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wanneer komt Willem-Alexander het Nederlands elftal nou eens aanmoedigen op het EK?

Na de wedstrijd van gisteren kunnen de Oranjespelers wat vorstelijke steun immers goed gebruiken. 

willem-alexander

Het EK is in volle gang en dat is ook de Europese royals niet ontgaan. Althans... De meeste. Want tijdens alle drie wedstrijden die het Nederlands elftal moest spelen, was Willem-Alexander in geen velden of wegen te bekennen. Het maakt ons een tikje ongeduldig: wanneer komt de koning onze Oranjespelers toch eens aanmoedigen?

Volop royals op de tribune

Sinds de start van het EK twee weken geleden worden overal in Duitsland royals op de tribunes gespot. Zo verscheen koning Felipe bij de wedstrijd van Spanje tegen Italiƫ, en liep prins William nota bene een collega-royal tegen het lijf toen hij als toeschouwer naar Denemarken - Engeland kwam. Koning Frederik was er natuurlijk ook, om samen met dochter Josephine het Deense elftal toe te juichen. De verrassingsontmoeting van de royals leverde nog een joviaal kiekje op.

Afwezige koning

Nederland heeft inmiddels al drie wedstrijden gespeeld, maar alle keren schitterde onze koning door afwezigheid. We weten van Wim-Lex dat hij graag naar een potje voetbal kijkt, dus het blijft een raadsel waarom hij nog niet is komen opdagen. Iedereen die de laatste wedstrijd tegen Oostenrijk heeft gezien, weet immers dat de Oranjespelers wel wat vorstelijke steun kunnen gebruiken.

Fanatieke toeschouwer

Meestal is Willem-Alexander graag van de partij als het gaat om internationale voetbalcompetities. Zo kon Oranje tijdens de World Cup in 2014 rekenen op zijn steun...

NL Beeld

...En zat ook tijdens het EK drie jaar geleden de Oranjesfeer er bij de koning goed in.

NL Beeld

Willem-Alexander heeft aangegeven dat hij van plan is te komen kijken, maar wanneer is onduidelijk. En dat maakt ons ongeduldig, want na de slechte wedstrijd van gisteravond begint de tijd toch behoorlijk te dringen. Naast het feit dat een fanatieke Wim-Lex op de tribune vaak mooie plaatjes oplevert, denken we namelijk ook dat zijn steun het Nederlands elftal goed zal doen. Dus, koning: we verwachten u bij de achtste finale!

Royalty
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld, Instagram