Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó vierden BN'ers Vaderdag 2024

Liefde, vrolijkheid en gezellige kiekjes: ook bekend Nederland zette massaal hun vaders in het zonnetje.

Vaderdag

In veel gezinnen werd de vader des huizes gister extra in het zonnetje gezet en werden verloren vaders, bonusvaders, stiefvader, vaders van vaders en vaderfiguren geëerd. Een selectie van de liefste foto's en berichten!

Leco Zadelhoff

''Vaderdag 2024! Love you Pa ❤️'', schrijft Leco bij een kiekje uit de oude doos. Toevallig genoeg was hij ook toen in oranjesferen!

Chantal Janzen

''Liefs aan alle vaders en vaderfiguren, en aan eenieder voor wie het een moeilijke dag is, of z’n vader mist vandaag❤️'', aldus Chantal bij een reeks kiekjes waarop ze de vaderfiguren in haar leven eert. Lief!

Bridget Maasland

Bridget houdt het kort maar krachtig: ''Papa, ik hou van jou! ❤️'', klinkt het bij een gave old school foto waarop de kleine Bridget te zien is.

Frans Bauer

''Ben trots dat ik vader mag zijn!! Wat heb ik toch 4 geweldige jongens ben zo trots op ze ❤️'', aldus Frans bij een lief kiekje met zijn zoons.

Edsilia Rombley

''Happy fathersday!😘 We love you! ❤️🙏🏾'', plaatst Edsilia dankbaar op haar Instagram. Bij het carrousel hoort ook een té leuk throwback kiekje van haar gezin.

Bettina Holwerda

Bettina plaatst een gezellig kiekje van manlief Jim en haar vader. ''Ik kan wel opsommen waarom, maar dan kom ik woorden tekort, dus neem het maar gewoon van me aan. Ik en mijn kinderen hebben gewoon heel veel geluk met deze mannen.'' Wat leuk!

Celebs
  • Instagram
  • NL Beeld