Linda de Mol erg verdrietig om verlies van haar hond

Linda de Mol
© Brunopress

'Ik mis je, Mattie.'

Wie huisdieren heeft, weet hoe vreselijk verdrietig het kan zijn om afscheid te moeten nemen. Zo ook Linda de Mol (58) en Noa Vahle (23), nu hun geliefde labrador Beer er niet meer is.

Huisdieren zijn voor Linda - net als voor veel mensen - een soort kinderen. Dat bleek wel toen in 2019 haar andere labrador Teddy (13) doodging. Samen met Beer vormde hij het onafscheidelijke duo Teddy en Beer. De overgebleven hond was een week van slag, merkte Linda destijds.

De Mol kreeg het te kwaad toen ze bij Ladies night een filmpje liet zien van Teddy als pup met een nog kleine Noa. Zijn dood was het dieptepunt van haar jaar, zei ze: "Zo’n ontzettend lieve hond. We waren er zo gek op met zijn allen. Dat moment dat hij een spuitje krijgt... Dat was mijn persoonlijke dieptepunt."

Ook Linda's dochter Noa rouwt om de hond en deelt wat kiekjes van Beer, van pup tot een lekkere wroetsnoet. We wensen hen veel sterkte met het gemis. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in