Courteney Cox doet spotje na 40 jaar nog eens over

Door Ella Vermeulen
Courteney Cox doet spotje na 40 jaar nog eens over

'De menopauze vreet je levend op.'

Voor Courteney Cox (58) wereldberoemd werd als Monica in 'Friends' was ze al bekend als het meisje dat in de Dancing in the Dark video op het podium danst met Bruce Springsteen en van een destijds schokkend reclamespotje.

Courteney Cox doet spotje na 40 jaar nog eens over

Courteney, destijds 21, was namelijk de eerste vrouw die op de Amerikaanse televisie het woord 'ongesteld' in een reclamespot voor tampons. Eerder werd dat eufemistisch omschreven als 'that time of the month'.

Hetzelfde filmpje, maar nu over de overgang - te grappig!

Bijna veertig jaar na datum maakt ze een hilarische remake van het filmpje. Op Instagram plaatste ze een video waarin ze het originele filmpje scène voor scène naspeelt, compleet met turnpakje en beenwarmers. Ditmaal heeft ze het echter niet over menstruatie, maar over de overgang.

'Is jouw leven helemaal veranderd door je ongesteldheid' is nu 'Is jouw leven helemaal veranderd door je menopauze? Laat het duidelijk zijn: de menopauze kan je perceptie over ouder worden helemaal veranderen. Ze eet je levend op en het is verschrikkelijk. Als extraatje krijg je er een droge huid bij en kale plekken bovenop. Onthoud: Er is echt niets goed aan de menopauze.'

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in