Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kan deze royal de band tussen broers William en Harry herstellen?

Fingers crossed! 

harry william

Het is algemeen bekend de band tussen broers prins William en prins Harry momenteel niet al te best is. Gelukkig is er volgens een insider hoop op een verzoening, en daar kan déze royal een grote rol bij spelen.

Ruzie

De band tussen de Prince of Wales en Duke of Sussex is op z'n zachtst gezegd 'bekoeld' geraakt. Als we de verhalen moeten geloven, kunnen de twee elkaar op het moment eigenlijk niet uitstaan, en is het maar de vraag of dit ooit nog weer goed zal komen.

Zeker de onthullingen in Harry's memoir Spare wakkerden de geruchtenmolen rondom de ruzie extra aan. Zo vertelt hij in het boek dat hij ooit door zijn broer naar de grond geslagen zou zijn nadat een verhitte discussie uit de hand liep. Volgens Harry kwam William met beledigende uitspraken over Meghan. Zo zou William zijn schoonzus 'lastig' en 'onbeleefd' hebben genoemd. Harry reageerde op deze beledigingen dat zijn broer 'het mediaverhaal papegaaide', en toen escaleerde de confrontatie.

Kate en Charles

Nu er zoveel verhalen over de ruzie de rondte doen, lijkt een verzoening tussen de broers nog niet echt in zicht. Toch hebben veel mensen de hoop dat de situatie rondom Kate en Charles' gezondheid aanleiding zou zijn voor de broers om hun geschillen even opzij te zetten. Zeker nu Harry op 8 mei hoogstwaarschijnlijk in het Verenigd Koninkrijk zal zijn voor een Invictus Games-evenement.

Verzoening

Maar hoe realistisch is die verwachting? Nou, volgens voormalig koningshuis-butler Grant Harrold is het geen gekke gedachte. "De kans is groot dat Harry en William elkaar volgende maand zullen zien, en alles is mogelijk", vertelde hij onlangs aan Sky News Australia. "De koning zal willen dat de broers de boel weer goedmaken, dus het is meer dan waarschijnlijk dat hij de vredestichter zal spelen." Ook benadrukt Harrold dat familie alles betekent voor de koning, en dat hij er dan ook alles aan zal doen om deze breuk in de familie te herstellen.

Of Harry daadwerkelijk plannen heeft om langs te gaan bij zijn vader en zijn broer? Dat is niet duidelijk. Wij hopen in ieder geval dat er toch gauw een einde mag komen aan deze royal feud...

Royalty
  • Elle, Beau Monde
  • NL Beeld