Alanis Morissette intiem en akoestisch in Carré

Door Ella Vermeulen
Alanis Morissette intiem en akoestisch in Carré

Wie heeft er niet meegebruld met Jagged Little Pill?

Canadese zangeres Alanis Morissette (1974) staat op maandag 24 februari 2020 in Carré met een akoestisch optreden ter ere van het 25-jarig bestaan van haar legendarische album Jagged Little Pill.

Canadese Alanis schrijft al liedjes sinds haar negende en was in de jaren negentig een rocksensatie die zich niet gek liet maken door alle roem. Ze liet haar carrière voor het was om met een rugzak door India te trekken, wat het prachtige album Supposed former infatuation junkie opleverde.

Alanis is niet meer zo boos als 25 jaar terug en zit beter in haar vel dan ooit. Toeren doet ze niet meer intensief, dus als je haar live wilt zien is dit je kans: geweldige performer en ook nog akoestisch, het is veelbelovend.

Morissette is getrouwd met rapper Mario 'Souleye' Treadway met wie ze zoon Ever (10), dochter Onyx (4) en zoon Winter (5 maanden) heeft. Mooi om haar zo gelukkig te zien, na de gekwelde teksten uit haar tijd als twintiger!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in