Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?

Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?

Nu het feestseizoen in volle gang is wordt mij vaak de vraag gesteld: Kan een horloge nu wel of niet bij een feestjurk? Een horloge past juist heel goed bij een feestjurk, en ik laat je zien, waar je op kunt letten voor een perfecte mix. 

Een horloge is een prachtig sieraad en veel meer dan alleen een item om de tijd af te lezen, het is een juweel met emotionele waarde. Als ik iemand vraag naar zijn/haar horloge, vertelt men altijd wanneer en bij welke gebeurtenis het horloge is gekocht of gekregen. 

Een horloge gaat vaak een leven lang mee en daarom is het belangrijk om voor een goed gemaakt horloge te kiezen. Rado is een wereldvermaard horlogemerk, beroemd om zijn innovatieve designs en zijn gebruik van revolutionaire materialen zoals hightech keramiek. Zwitsers vakmanschap gecombineerd met fraai design en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het ideale horloge voor onder de kerstboom, of om te dragen tijdens de feestdagen.

Dit zijn mijn 5 feest tips:

1 kleurAls je de kleur van een horloge matcht met de feestjurk, de schoenen en de tas, laat je zien dat er over de outfit is nagedacht. Het ton sur ton effect is chic en elegant en geschikt voor elk feest. 

Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?
Rado True Thinline Groen ( R27264312) € 2.050

2 galaDe regel dat er bij gala geen horloge gedragen mag worden, is er echt één uit de oude doos. Wat wel belangrijk is, is dat je bij een gala jurk geen knots van sportief horloge draagt. Kies voor een bescheiden en chic exemplaar, zodat het als sieraad gezien wordt. Zelf draag ik mijn horloge bij gala gecombineerd met een armband, zodat het een pols vol juwelen wordt.

Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?

3 zwart of witHet mooiste is natuurlijk een wit horloge in de zomer en een zwart horloge in de winter. Alleen tijdens de feestdagen kies ik weer even het witte horloge. Allebei de horloges kunnen heel het jaar, al vind ik zelf het mooiste om bij de feestdagen lichte kleuren te dragen, alleen al omdat 99 procent van de vrouwen zwart draagt. En bij een lichte feestoutfit is een wit horloge mooier. Hoor je bij de 99 procent die toch voor de LBD gaat? Dan geniet het zwarte horloge de voorkeur.

Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?
Rado True Diamonds Wit (R27958722) € 2.260Rado True Diamonds Zwart ( R27242732) € 2.200

4 lichtgewichtWelk horloge je ook draagt met de feestdagen, draagcomfort en materiaal zijn hartstikke belangrijk. De horloges van Rado zijn gemaakt van hightech keramiek, dit materiaal wordt ook in de luchtvaart gebruikt. Het is supersterk, en extreem lichtgewicht, je merkt dus niet dat je een horloge om hebt. Het materiaal is ook hypo allergeen en daarom geschikt voor elk huidtype dus ook voor de gevoelige huid. Als je met de feestdagen meerdere sieraden draagt, zul je het gemak van zo’n lichtgewicht horloge extra waarderen.

Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?
Rado  DiaMaster (R1464715) € 2.570

5 Iconic

Soms is een horloge zo mooi dat je het aanschaft voor de rest van je leven. Zo’n horloge wordt dan een ‘iconic piece’ en het klinkt gek, maar omdat het horloge dan een onderdeel van je persoonlijkheid wordt, past het horloge vanzelf bij al je outfits. Zo’n horloge is natuurlijk ook een prachtig erfstuk voor later, en dan is kwaliteit en vakmanschap echt belangrijk. Kies dus een horloge waarvan je weet dat het altijd gemaakt kan worden, en dat er een betrouwbaar merk achterstaat a la Rado.

Modevlogger Anita Willemars: Welk horloge past bij welke feestjurk?

Rado  HyperChrome Diamonds ( R32523702) € 7.080

Let op: de prijzen zijn winkeladviesprijzen

Over RadoRado is een Zwitsers horlogemerk dat vanaf 1957 horloges maakt. Het merk onderscheidt zich door innovatief design en het gebruik van revolutionaire materialen om de mooiste en beste horloges te ontwerpen. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop en de horloges zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Meer informatie: www.rado.com

Nouveau in samenwerking met Rado.