Dieuwertje Blok: we willen haar Chaos-trui!

Door Ella Vermeulen
Dieuwertje Blok: we willen haar Chaos-trui!

Het Sinterklaasjournaal houdt nu ook fashionista's bezig.

Dat Sinterklaas een adorable, maar buitengewoon incompetent team heeft is bekend. Nog nooit is de Pakjesboot zonder problemen in Nederland gearriveerd, het is een hilarische traditie.

Het verslag in het Sinterklaasjournaal van gisteren overtrof echt alles: de boot zonk als de Taai Taai Tanic naar de bodem...

... waarna menig ouder alles uit de kast moest trekken om hun snikkende kinderen te verzekeren dat het allemaal goed zou komen (want zé zijn Sint en zijn team nu ook wel weer).

Dat was echter niet de enige reden dat het Sinterklaasjournaal trending was, mensen vielen ook massaal op de trui van presentator Dieuwertje Blok. 'Wij hebben de complimenten doorgegeven aan Dieuwertje', aldus een zegsman van de NTR. 'Ze heeft de trui gekocht in een tweedehandswinkel. Dus voor zover wij weten, is er maar eentje van.' Een béétje handige breier springt in dit chaotische gat in de markt ?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in