• Mode

De Bijenkorf: Dames Designer Afdeling

De Bijenkorf: Dames Designer Afdeling

Dames Designer Afdeling

Designer

Op de tweede etage van De Bijenkorf is de nieuwe dames designer afdeling geopend. Nieuwe merken als Céline, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Marni, Sies Marjan en Gucci zijn toegevoegd.

Op de derde etage kunnen dames hun hart ophalen op de flink uitgebreide schoenenafdeling, de grootste van de Benelux. Meer dan 65 merken, waarvan 15 nieuwe merken als Gucci, Tom Ford, Maison Margiela. Ook is het sneaker aanbod vergroot en is er een nieuwe shop van Filling Pieces geopend. Naast de nieuwe shop in shops van Tod's, Jimmy Choo en Salvatore Ferragamo is ook het aanbod van reeds aanwezige merken als Balenciaga, Chloé en Isabel Marant fors gegroeid.

Vanaf oktober zal op de eerste etage mannenwereld gecreëerd worden met een compleet vernieuwde en uitgebreide designermerken afdeling. Vanaf deze week is de herenschoenen afdeling gereed met een aanbod variërend van Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike, Adidas en geheel nieuwe shop in shop van Tod’s.

Aankomend weekend (10 en 11 september) staat in het teken van de mooiste merken en bruisen de afdelingen van speciale events en feestelijke activiteiten. Beide dagen is er ook een exclusief podiumprogramma. Klik hier voor het programma van het Fashion Weekend in de vernieuwde Bijenkorf.

www.debijenkorf.nl