5 x De modeflaters van Melania Trump in 2017

Door Martine Schut
5 x De modeflaters van Melania Trump in 2017

Op modegebied was het niet een al te best jaar voor Melania Trump. De 'modepolitie' zat de first lady flink op de hielen. Met als resultaat: een lijstje modeflaters.

De verkeerde paar hakken, een te opvallende jurk of een zonnebril dragen terwijl het toch echt al donker is. Ja, Melania sloeg de plank vaak mis dit jaar.

1. Killer heelsUiteraard staan de torenhoge hakken die Melania droeg tijdens een bezoek aan het rampgebied in Texas bovenaan de lijst. Haar outfit was namelijk alles behalve gepast. En daarom vielen een hele hoop mensen over haar keuze voor een paar killer heels van Manolo Blahnik.

5 x De modeflaters van Melania Trump in 2017

2. Labour DayDe vrouw van Donald Trump droeg op Labor Day een kleurrijke japon (niet van Amerikaanse makelij, wat wel moest) die misschien wel de meeste gehate jurk ooit is. 

3. Te dure blouseDat Melania het op kledinggebied het niet altijd helemaal snapt moge duidelijk zijn. Toen ze in de aarde aan het wroeten was in de moestuin van het Witte Huis (overigens aangelegd door haar voorgangster Michelle Obama) droeg ze een peperdure blouse van Balmain.

5 x De modeflaters van Melania Trump in 2017

4. Is het zonnig?Haar zonnebril, die ze graag en vaak in de avond draagt, houdt nog steeds de gemoederen bezig. Waarom jezelf verstoppen achter een bril terwijl het helemaal niet zonnig is? De reden is niet bekend, maar op Twitter worden er nog steeds grapjes over gemaakt. 'Zo kan ze zonder dat iemand het door heeft met haar ogen rollen als haar man weer iets vreemds zegt.' En: 'Ze heeft gewoon geen zin om de hele dag tegen het hoofd van Donald aan te kijken', zo klinkt het.

5 x De modeflaters van Melania Trump in 2017

5. Pittig prijskaartjeTe opvallend en belachelijk duur waren de reacties op de fuchsia jurk van designermerk Delpozo (prijskaartje: 2950 dollar) die Melania droeg tijdens een speech over arme kinderen.

Bron: Nouveau/Twitter/The TelegraphBeeld: Hollandse Hoogte